STICKY POST

SALAM SEMUA..
DIJEMPUT MENYERTAI CONTEST ' I LOVE MY MOMMA' SEMPENA MOTHERS DAY INI.. JUST CLICK TO THIS LINK

Friday, 6 May 2011

SET BERSALIN TROPICAL HERBS


Kehamilan adalah saat-saat istimewa dalam kehidupan seseorang wanita. Pemakanan yang betul dan mengekalkan kecergasan serta kerehatan amatlah penting kerana dia membekalkan keperluan pemakanan kepada bayi yang sedang membesar. Penjagaan lepas bersalin juga penting kerana ibu baru perlu memulihkan tenaga dan daya hidup, untuk penjagaan bayinya yang baru lahir. Dalam kebanyakan kebudayaan Asia, tempoh berpantang ialah masa apabila ibu-ibu baru memulihkan kesihatan, lazimnya dengan makanan, herba terpilih yang istimewa serta amalan tradisional lain.


Set Bersalin Yang Lengkap Dengan 10 Produk Campuran Herba, Dirumus Khas Untuk Menguat Dan Mengukuhkan Dalaman Tubuh Badan Serta Mempercepatkan Proses Penyembuhan Bagi Ibu-Ibu Lepas Bersalin
Set bersalin ini adalah rumusan tropika yang mengandungi herba-herba yang telah diguna secara tradisional oleh orang Cina, India, dan Melayu untuk membantu pemulihan ibu baru semasa dalam tempoh berpantang.Cara penggunaan sistem Tropical Herbs sangatlah mudah dan proses persediaannya pula tidaklah rumit. Ini kerana semua produk telah disukat terlebih dahulu dan sedia digunapakai dengan hanya memerlukan proses penyediaan yang minimum.Set Lepas Bersalin Tropical Herbs ini boleh juga digunakan oleh ibu-ibu yang bersalin melalui cara pembedahan (caesarean)-selepas sebulan kelahiran.
Kelebihan Set Lepas BersalinTropical Herbs


Set lepas bersalin ini sudah pasti mempunyai kelebihan yang tiada taranya. Terbukti dan telah digunakan oleh ribuan orang di luar sana termasuk saya sendiri.Antara kelebihan yang dimiliki oleh set lepas bersalin ini ialah:

√ Lengkap dan mudah. Segala yang anda perlukan terdapat di dalam dalam set ini. Penyediaan yang minimum diperlukan kerana semua produk ini telah disukat terlebih dahulu. Jadi ia hanya siap sedia diguna tanpa susah payah.
√ Terbukti Keberkesanannya. Herba-herba yang diguna telah diuji sejak turun temurun dan terbukti secara saintifik.
√ Herba-herba yang piawai. Bahan yang digunakan adalah ekstrak daripada bahan aktif herba yang dipiawaikan (standardised) untuk kualiti dan konsistensi rumusan.
√ Ramuan semulajadi. Tiada pewarna dan perasa tiruan atau bahan pengawet yang digunakan.
√ Kapsul sayuran. Minyak yang diguna adalah berasaskan tumbuhan. Produk ini sesuai untuk mereka yang vegetarian dan mereka yang mempunyai larangan agama.
√ Pengilang herba bertauliah. Dengan pengalaman bertahun-tahun di bidang pengeluaran produk berasaskan herba, syarikat ini memenuhi kriteria Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/DCA) untuk Amalan Pengilangan yang Baik (GMP).Kelebihan lain :

Memperbanyakkan susuKandungan Di Dalam Set
Set lengkap ini mengandungi 10 produk untuk diamalkan oleh si ibu dan bayi. Ia terbahagi kepada 2 bahagian:1. Untuk dimakan:Teh Herba

Kapsul Lepas Bersalin 1
Kapsul Lepas Bersalin 2

2. Untuk kegunaan luaran:Herba Pembersih Wanita

Herba Mandian
Minyak Urut Herba
Minyak Bayi
Campuran Peramping Perut
Campuran Penghangat Badan
Campuran PenenangMINYAK BAYI YANG TERBUKTI MEMBANTU BAYI MELEGAKAN KEMBUNG PERUT, MENYAMANKAN SERTA MEMBANTU SI KECIL UNTUK TIDUR


Percuma Bengkung!
Dengan pembelian set bersalin ini, anda akan diberikan satu set bengkung secara percuma.

HARGA DI PASARAN : RM 293


DAPATKAN PADA HARGA YANG KAMI TAWARKAN :

RM 280

(Termasuk Kos Penghantaran) Maklumat lanjut : CLICK

0 comments:

Post a Comment